Alla inlägg den 10 juli 2007

Av Cameron - 10 juli 2007 12:27

Hej på er

 

Har fått lite tid över lite oväntat (inte helt oväntat) efter som Tompa (som jag hjälper att sätta upp ett härbre) är sen igen.

Ska jobba ute hos honom tills på fredag men de e ganska bra jobb för jag kan ta tid och träna på förmiddagarna, och de e inte så tungt arbete heller.

Idag var första gången jag satt på cykeln sedan i torsdags så de kändes inte helt bra, plus lite träningsverk från gårdagens löpning (blev bara 4an på skirspåret). Med de ska nog kännas lite bättre imorgon och på torsdag då benen har kommit igång lite igen. De e i alla fall vad jag hoppas på, annars kommer de inte vara så kul att försöka hänga med på Gp veckan nästa vecka. Jag kommer ändå få de tungt som de e redan, med jag hoppas lite mer på sellegiloppet i Malmö på lördagen (nästa vecka). Men så långt har jag bara lösa planer, kanske inte åker sellegiloppet alls, kanske ligger på någon strand och tar de lugnt de vet man aldrig :p.

 

Helgen var ganska fullspäckad med jobb på ica båda dagarna, och en sväng på flottaren på lördags kvällen som gjorde mig glad att jag började klockan ett. Vilket kändes lite tidigt även de, men de kostar och ligga på topp :). På sönda kvällen kollade jag på film med Robert och Emma hemma hos Robert och somnade i tid utan och klaga.

Så nu vet ni de, inte mycket men de e så de e.

 

Ha de bra/Marcus

Ovido - Quiz & Flashcards