Alla inlägg den 7 maj 2009

...

Av Cameron - 7 maj 2009 03:15

Tjenar


Ännu en vecka har nu gått, och jag har inte gjort så mycket nytt under tiden om jag ska va ärlig. Ett par händelser kan jag nog när jag tänker tillbaka på dom senaste sju dagarna. Anna har åkt till Sverige, så jag och John försöker hålla ordning på allt och få saker och ting att gå i hopa…

Men den största utan tvekan var att Amanda blev utslängd av sin familj i fredags efter att hon sa upp sig… och blev hem lös inom loppet av några timmar. Lyckligtvis har John haft godheten att låta henne bo här sen dess.

Helgen gick å till och inte göra så mycket… lördagen regnade bort inne på DressSmart med Åsa, Moa och Amanda och söndagen va det fint väder igen så vi åkte över till takapuna och träffade lisa och gick runt inne på millford shoppingcenter. Innan vi bestämde oss för och ha picknink uppe på Mt Vicktoria i devonport.

Så vi åkte och handlade lite taco ingredienser och åkte till devonport, men väl där insåg vi att det inte var så varmt som vi trodde. Trotts detta hade vi våran picknick och frös en del mednas vi åt…


Resten av dagarna fram till nu har varit ganska normala bortsett från att jag har fått en sambo =) men förutom det har det varit lite båt tvättning och barn passning.


I helgen har vi funderat på och åka ner och göra tongarirocrossing men det ser inte ut som att vädret kommer tillåta det, så det kanske blir en tur till Mt manganui istället… men det är inte spikat än, så den som lever får se helt enkelt.


Ha de bra till nästa gång. 

Ovido - Quiz & Flashcards