Alla inlägg den 15 maj 2009

Av Cameron - 15 maj 2009 08:07

Hej hej där ute


Nu har det blivit fredag igen och jag har lite tid över nu innan det e dags och fixa till sig innan kvällens aktiviteter. Idag blir det att åka till Cook and Bull och umgås med Åsa, Am, Lizette (och Amanda) men förhoppningsvis blir det inte så sent för jag e lite trött idag…

Det beror nog på att jag har gjort alldeles för mycket denna veckan och håller på och bli utbränd (NOT). Vet inte riktigt varför jag e trött men det beror inte på att jag har gjort för mycket. Denna veckan har varit en av dom lugnaste veckorna på länge. Har inte gjort många handtag alls, städning i måndags och båttvättningen idag är nog det enda ordentliga jag har utfört utöver att hämta och lämna barnen på skola och aktiviteter.


Men igår jag och Amanda till One Tree Hill med Mini (familjens labradudel) och gick en promenad upp till toppen och tittade lite på utsikten innan vi gick ner igen. Som tur va hade jag tagit med mig ett paraply för på vägen ner började det spöregna. Vädret i Auckland är väldigt omväxlade på vintern, ena stunden kan man ha solsken och lite varmt och nästa stund kan det regna och hagla, och ibland så gör det alla tre på en gång vilket ser ganska kul ut.

Så om ni åkte till Nya Zeeland och speciellt Auckland se då till och ta med detta i planeringen för eventuella ute aktiviteter…

För helgen finns inga planer alls, så om det e någon där ute som har ett bra förslag så tveka inte och dela med er.

Jag hade gärna åkte och surfat en sväng, men om surfrapporten e någe så när korrekt kommer alla som försöker paddla sig ut få en rejäl om gång i ”tvättmaskinen” som lön för mödan. Sju till åtta fots vågor och pålandsvind på 20 till 30 knopp beroende på vilken dag man väljer, inte dom bästa förhållandena men kan ha helt enkelt.


Men nu ska jag gå och äta något innan det e dags och dra på sig lite riktigt kläder…

Ha de bra allesamman/ Marcus

Ovido - Quiz & Flashcards