Alla inlägg den 25 april 2010

Av Cameron - 25 april 2010 07:49

Tjenare


Nu är en underbar vecka i Hemavan slut, en bättre skid semester kan man nog inte önska sig.

Vi hade:

Sol från en blå himmel utan några moln fem av sex dagar.

Hade man otur var man inte själv i backen, och den längsta liftkön var man tvungen och vänta i 2 minuter (vilktet bara hände en handfull gånger).

Och det fanns mmassor med snö kvar i backarna nästan hela veckan, dom sista två dagarna tittade lite bruna fläckar fram på sina ställen i ett par av pisterna.


Allt detta resulterade i en av dom bästa skidsemestrarna i mitt minne och att jag nu ser ut som en tvättbjörn/uggla i ansiktet. (Bilder kommer...)

Men för tillfället sitter jag i Vansbro, jag tog tillfället att hälsa på Adrian och Mia när vi hade vägarna förbi på vägen hem. Hit kom jag i natt och vänliga som dom är hade dom lagt ut nyckeln till mig så jag kunde smyga in utan och väcka hela huset (hoppas jag i alla fall).

Anledningen till att jag kom fram mitt i natten var att till skilnad från när vi åkte upp, kördes hela sträckan i "ett svep" med start vid lite efter fyra från Hemavan, vilket gjorde att med gemensamma krafter hölls bilen rulladen ganska non-stop fram till säffle troligtvis med bara några få stopp för mat och förar byten. Det var inte så hemskt som det kanske låter, och man kommer ju fram snabbare än om man ska stanna och sova så jag tycker att det var värt att spendera en natt i bilen för att komma fram snabbare.

Dom närmaste dagarna har jag för avsikt och vara här och hälsa på ett par dagar för att sen åka över till Falun och hälsa på min äldrebror och hans flickvän en dag eller två och sen återvända till verkligheten i Säffle med allt vad det innebär.


Så nu sitter jag och väntar på att herr hörnqvist (Mia är och jobbar) ska vakna eller att klocka ska bli så dax att man kan hjälpa till med det.

Kanske har vaknar om jag går och gör lite frukost...


Ha de fint allesamman/ Marcus

Ovido - Quiz & Flashcards