Alla inlägg den 18 april 2008

Av Cameron - 18 april 2008 22:33

Hej hej

 

Nu e det snart dags… Alla väskorna är packade (nästan) och alla papperna är på plats. Och alldeles nyss ringde Robert, Adrian och Emma för och säga hejdå en sista gång. Så nu känns det verkligen som att det inte är långt kvar.

Dom senaste dagarna har jag tagit hand om resten av småsakerna som jag hade kvar, var och växlade pengar idag (Nya Zeelands sedlar är gjorda av plast :p) och hämtat ut min klocka som fått ett nytt batteri(och givet vis packat).

I onsdags var Pappa, jag, Thomas och David och spelade biljard på kvällen, för och ha något gemensamt och umgås runt, under dagen hände inte nå särskilt…

Hela torsdagen gick åt till att säga hejdå till släckt och vänner som kom över och hälsade på under lite öppethus form, och jag fick ett par presenter och massa lyckönskningar.

Och i dag vet ni redan, nästan. Vi samlade hela familjen(- Martin) på en kinarestaurang nere i stan och hade en sista trevlig middag tillsammans.

Imorgon ska jag (och några till) ta de tidiga tåget till Kastrup och efter det blir jag ensam. Mitt plan ska lyfta klockan 12:00 imorgon och jag ska komma fram på NZ klockan 17:30 svenska tid på söndag kväll, halv sex på morgonen lokal tid.

Men än har vi inte kommit riktigt så långt…

 

Stay tuned for more /Marcus

Ovido - Quiz & Flashcards