Direktlänk till inlägg 15 december 2009

Mer snö =)

Av Cameron - 15 december 2009 11:41

Hallå alla där ute


Sitter här i köket i Säffle och kollar ut på snön som äntligen har infunnit sig igen. Denna gången ser det ut som att den får stanna några dagar, åtminstone om man ska lita på SMHI.


Jag har just varit ute och promenerat en sväng på skidspåret (jag vet att man inte ska göra det när det finns snö, men dom har inte spårat än plus att det är för lite snö för det fortfarande ändå) och just när jag lämnat stigen och kommit upp på själva spåret fick jag ett infall att springa… Så jag tänkte varför inte, jag kom nog runt 3,5 kanske 4 km innan det kändes lite väl jobbigt i benen och sen gick jag resten av vägen hem. Jag brukar gå milspåret men jag ”fuskar” så det blir nog inte mer än sju eller kanske åtta km totalt.

Men jag gick och funderade på om jag hade varit duktig för att jag hade sprungit eller om jag varit en latmask för att jag inte pressade mig att springa längre… har inte kommit fram till något än, kanske är något mittemellan.


I söndags jobbade vi lite på herrgården, det blev fyra timmar för mig och fem för Amanda innan vi blev hämtade och åkte hem till Amandas mormor och fick middag och satt och pratade. Inte så länge, för både jag och Amanda var ordentligt trötta och Britt-Marie skulle åka ut till Fabbiene för att he ridlektion.

Men vi gick inte och la oss när vi kom hem, vi hamnade i ett sånt där övertrötthets läge så det tog flera timmar och komma i säng.

Gårdagen sov vi nästan bort helt, hela förmiddagen i alla fall. Sen åkte vi och handlade på ica och sen åkte vi till IKEA inne i Karlstad och träffade en av Amandas kompisar och jag köpte en julklapp:) innan vi åkte till grums för och hämta Amandas sadel som varit på omstoppning, vilket var den riktiga anledningen till att vi var iväg (IKEA va bara en kul grej).

Sen for vi ut till hästen för och ta hand och henne. Och kvällen spenderade vi tillsammans med en annan av Amandas kompisar (som bor två hus bort när hon inte pluggar i Karlstad) och lagade wok och nudlar och tittade på tv.

Sen gick Anna hem och vi kom inte i säng… som vanligt. Visserligen har dygnet vridits lite lite när vi inte har slutat jobba mycket innan midnatt och ibland efter till och med dom senaste dagarna.


Å så här på slutet kommer lite riktiga nyheter: Jag ska på arbetsintervju klockan två idag:) nog för att det är på McDonalds. Men det kommer inte att bli alls mycket jobb på Sundsherrgård i januari och det är en inkomstkälla.


Men nu ska jag gå och väcka Amanda och sen göra mig presentabel till arbetsintervjun…

Så ni får ha de bra tills nästa gång/ marcus

 
 
Ingen bild

Lisa

15 december 2009 19:26

Härlig läsning - som vanligt :) Det snöar faktiskt här också OCH det lägger sig lite - ska bli spännande att titta ut imorgonbitti. Jag tycker du var duktig som sprang en bit i spåret idag - en annan gång springer du kanske längre. Du vet ju hur jag resonerar; räkna 'plusen' = fokusera på det positiva.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cameron - 13 oktober 2010 18:48

Hej hej,   Nu har det ett tag sen jag skrev sist, men bättre sent än aldrig eller? Det har varit en del att gör sen jag skrev förra gången, introduktions kursen är klar och vi är två veckor in i nästa. Jag skulle sriva vilken det är, man jag ve...

Av Cameron - 28 september 2010 20:10

Hej igen,   Nu har helgen gått igen. Den gick fort men vi fick massor gjort, för Amandas föräldrar kom ner och hjälpte oss fixa gardiner och lampor och massa småsaker som inte vi hade tagit tag i. Så nu har vi lampor, gardiner, en rullgardin och ...

Av Cameron - 18 september 2010 22:37

Hej hej   Så har jag kommit mig för att sätta mig på en udda tid och skriva lite till. Nu har jag gjort klart två veckor på Skydd mot Olyckor ute på Revinge och nu är det 118 stycken kvar. Och jag hoppas att vi kommer att få lite mer mat nyttiga ...

Av Cameron - 14 september 2010 19:27

Tjenare    Nu tycker jag det var ett bra tillfälle att skriva lite till om dom senaste dagarnas händelser...  Avslutningen på lördagen var lugn och vi gjorde inte mer än att kolla lite på tv innan vi kröp ner i sängen för att sova. Men när vi...

Av Cameron - 11 september 2010 17:48

Hej hej,   Nu har jag tagit mig igen den första veckan på min brandmansutbildning och jag ser fram emot att få komma igång och lära mig lite saker på riktigt. Än så länge har vi inte haft mer än introduktioner på ett par olika kurser, resterande ...

Ovido - Quiz & Flashcards