Alla inlägg den 22 februari 2009

Av Cameron - 22 februari 2009 05:37

Hej igen

 

Så ska jag skriva lite snabbt om vad som hänt sen jag skev igår.

Det blev ju ut gång som planerat så jag gjorde mig klar och åkte ner till stan, men när jag satt på bussen kom jag på att jag va ju alldeles för tidig, men det va inte mycket och göra åt. Så när jag kommit ner till stan promenerade jag ner mot viadukten där jag skulle träffa Amanda och Lisa. Men jag kom dit tre kvart innan dom gjorde det… så jag gick en sväng och kollade på alla båtarna (yrkes skada :p) och sen satt jag och väntade en liten stund dom kom med färjan från Davenport. Sen så gick vi till ”Waterfront” som ligger alldeles vid vattnet, där av namnet… och satt där och pratade och kollade på allt folk innan Amanda lyckades tjata sig till att vi skulle gå till ett cafe så hon kunde få lite te. Det slutade med att Lisa kastade små browni bitar till mig som jag skulle fånga med munnen…

Och för och göra en ganska lång historia lite kortare mötte vi upp med Åsa och AM på Provador innan vi gick tillbaka till Waterfront en stund innan Amanda och Lisa gav upp och åkte hem.

Sen tog jag, AM och Åsa oss tillbaka till Provador innan vi slutligen hamnade på Burger King innan det var dags och ta sig hem. Bara att saken va att jag hade lånat pengar av Amanda för jag inte fått min lön än och nu va dom slut :s. Så jag fick snällt börja promenera hemåt, barfota för jag hade fått skavsår på stortån.

Så när jag kom hem tillslut va det nästan dags och gå upp igen (07:10) men efter lite frukost och ett samtal hem till familjen gick jag och la mig lite.

Sen dess har jag varit och försökt surfa lite i Muriwai men det gick inte nå vidare, tror det har med kvällen och nattens aktiviteter och göra…

Mycket mer har det inte blivit gjort idag, förutom att jag har bestämt (tror jag) att jag ska hoppa fallskärm den 21 mars :p. Så jag hoppas att det står sig för det verkar riktigt fränt.

Men nu ska jag gå och lägga mig på min säng och kolla på en film och sen ska jag SOVA.

För jag känner det nu att jag skippade de där med och sova sist de var dags.

Och så kommer bilderna jag lovade här med…

 

Ha de gött där ute/Marcus

Ovido - Quiz & Flashcards