Alla inlägg den 22 mars 2010

Av Cameron - 22 mars 2010 19:44

Hej hej


Jag trodde att jag hade uppdaterat för sista gången från Island, på ett bra tag i alla fall… Men nu sitter jag och Amanda hos Ishestar och umgås med folket där och jag passar på och skriva vad jag tycker om Iceland Air.

Jag kommer ALDRIG åka med dom igen.

För det var lite om hur flygen skulle gå med vulkanen etc. men så fick vi vet att det kanske skulle komma en strejk hos iceland air så att vi kanske inte skulle kunna åka alls. Hur som helst gick vi upp och packade oss iväg till flygplatsen, på vägen dit lyssnade vi på radion och fick översatt av vår bussförare att det var strejk och ingen skulle åka någonstans idag.

Väl framme på flygplatsen gick vi och ställde oss i den långa kön fram till ”helpdesk” där vi fick veta att dom inte tänkte göra något för oss. Vi fick veta att det var upp till oss att ta reda på information om flygningarna av en lite otrevlig expedit och att det var allt han kunde säga till oss.


Visst, ett flyg kan bli försenat och inställ av många anledningar t.ex en strejk, men då kan man åtminstone försöka vara lite trevlig och hjälpsam. Och inte bara säga att ni får vänta på mer information och att den kommer så fort strejken e slut.


Så där fick vi sitta och ringa till försäkringsbolag och försöka underhålla oss bäst vi kunde för och kolla upp vad som gäller på våra försäkringar.

Lite i två fick vi reda på att vi skulle få flyga hem idag, men det skulle gå klockan 23:20, det var då vi bestämde oss för och åka ifrån flygplatsen och vara här ett tag. Så vi checkade in våra stora väskor för att slippa släpa på dom och hoppade på en buss hit. Nu står det på Keflaviks hemsida att vi kommer lyfta klockan 01:05 ikväll. (så om du läster detta mamma, kan du sova lite längre imorgon).

Går det som det står nu är vi framme i Köpenhamn klockan ca 05:05 och kanske i Lund vid sju tiden imorgon bitti.


Om hur allt detta kommer att gå kan ni säkert läsa om här om inte allt för många dagar…


Ha de gött, och flyg inte med Iceland Air /Marcus

Ovido - Quiz & Flashcards