Alla inlägg den 24 mars 2010

Av Cameron - 24 mars 2010 20:07

Hej hej


Nu har vi kommit fram och hem.

Det var mycket skönt och kunna gå och lägga sig i en säng och sova några timmar i tisdags morse. Vi kom alltså iväg tillslut men 12timmar försenade, så istället för att åka klockan 14:20 i måndags fick vi lyfta 02:15 på tisdags morgonen.

Men vi fick se vulkanutbrottet när vi flög förbi det, sen somnande vi och nästa sak jag kommer ihåg är att jag blev väckt av Amanda just innan vi började vår inflygning. En mycket snabb tre timmars flygning helt enkelt :p.

Så nu har ni fått avslutningen på förra inlägget… Vi kom hem, väldigt försenade och väldigt trötta.


Vi var väldigt sega hela måndagen så vi tog det lugnt och det blev sov dags ganska tidigt på kvällen. I dag har Amanda åkt till Säffle vid tolv tiden efter det har jag packat upp, tvättat och varit och kollat om det fanns ett sommar jobb på St: Hansgården. Men jag fick inget riktigt svar eftersom det var fortfarande osäkert med budgeten för sommaren.

Imorgon har jag inte någon riktig plan för än, men det ska bli fint väder så jag funderar på och ut och rasta landsvägshojen en timme eller två och så borde jag verkligen börja plugga inför högskoleprovet. Men det e inte förens imorgon:P


Ha de bra/ Marcus

Ovido - Quiz & Flashcards