Alla inlägg den 15 augusti 2007

Av Cameron - 15 augusti 2007 11:38

Hej igen

 

Lyckades inte att med och hålla uppdateringarna regelbundna :(. Men nu kommer en rapport om vad dom har hänt senaste tiden igen.

 

Förra veckan jobbade jag en del på ica och tränade ganska bra och körde två distans pass i helgen. Men en av höjd punkterna var i lördags (tror jag) när ett helt gäng åkte ut till flinttjärn och åkte jetski, grillade och basta. De e tur att man inte har en sån leksak själv, för då hade man knappt haft tid till cycklingen:p, ruskigt kul uppfinning…

Och denna veckan har börjat på ett bra sätt, i måndags efter jobbet for vi ut en grupp till en fors i närheten för och fiska och grilla lite, men de slutade med att vi satt och gjorde kolbullar (Kölbullar med ett ”långt” ö) och parade vid elden till klockan var två, halv tre på natten. Och i går följde jag med Adrian till mora när han skulle ”göra om” (besiktiga) sin bil till lättlastbil. Men de gick inte, för de var den grinigaste besiktningsmannen i hela Sverige… Så vi for till stranden i mora men de blåste så mycket så vi åkte till flinttjärn… och åkte jetski tills soppan tog slut :), sena satt vi i bastun och värmde oss lite för de va inte riktig sommar värme. På kvällen hyrdes de film (the guardian) och tog de lugnt.

En bra start på veckan om ni frågar mig…

 

Ha de bra/Marcus

Ovido - Quiz & Flashcards