Alla inlägg den 25 juni 2009

Av Cameron - 25 juni 2009 23:58

Nej, jag har inte gått underjord… trots att det kanske verkar som det

Jag har bara inte skrivit något :/

 

Men nu ska jag faktiskt göra det…

Det var jätte trevligt i Lysekil, vi gjorde massa kul. Men tyvärr så kan jag inte hitta min kamera sladd, så jag kan inte visa några bilder.

Så jag får berätta lite istället…

I torsdags vid lite i fyra hoppade jag på bussen, och en bunt timmar senare och ett buss byte var jag framme i Hallinden. Som ligger en liten bit ifrån Brastad (där Emmelie bor). Där blev jag hämtad av Emmelie och sen åkte vi hem till henne, och sen gick vi över till en av deras grannar där hennes föräldrar satt med några av de andra grannarna och hade trevligt. Vi blev kvar där ett tag och sen gick vi tillbaka och sen var det sängen.

Fredag var det midsommarafton och efter en rundtur i och runt Brastad kläde vi om och gick tillbaka in till grannen för en sill lunch som var mycket trevlig och massa god mat.

Efter det bar det av in till Lysekil och en syster till en av Emmelies kompisar på grillning under kvällen och sen gick jag och Emmelie till Havsbadet. Där va det massa folk och bra stämning så vi blev kvar där till ganska sent och fick lift hem men en annan av emmelies kompisar som också skulle till Brastad och sova.

Efter välbehövlig sömn bestämde vi (jag och emmelie) att åka och fiska krabbor och fick med oss både emmelies mamma och lillebror.

Sagt och gjort så åkte vi ner till Govilk, som ligger inte så långt ifrån Brastad och plockade upp en massa musslor som vi senare mosade med stenar och satte fast på våra klädnypor fast satta på blå snören.

Sen firade vi ner dom i vattnet och väntade på att krabborna skulle bita :) Vilket dom gjorde, och dom bara hängde kvar i musslorna så man kunde plocka upp dom och lägga dom i hinken. Där dem fick ligga en stund innan vi hade krabbrejs rakt ner i havet igen.

Och efter alla krabborna hade fått plats i ett hit och kommit ”i mål” badade vi lite, för det var inte de minsta varmt i vattnet och hade picknick. På kvällen åkte vi in till Lysekil ännu en gång för att kolla på cusingen som tog plats i stan under kvällen. Men efter vi sett alla bilarna ett par gånger och pratat med folket drog vi oss hem åt igen.

På söndagen for jag och Emmelie till Skagen och Smögen (mest Smögen) och tittade på allt som finns och se där. Det kanske inte finns mängder och se men det räckte till en söndag som förra. Vi stannade precis innan vi åkte ut till Smögen och tog lite kort och kollade på båtarna som gled förbi. Sen åkte vi över bron och parkerade sen så promenerade längs Smögenbryggan och stannade och åt en bagett men Skagen röra på/i innan vi promenerade mot bilen igen. Tyvärr så började det regnade men vi gick in i en av de många affärerna och kollade lite. Och jag hittade ett par kalsonger (som blev 4 par) på rea. Sen stannade vi och kollade på några gubbar när dom rensade fisk.

Sen så åkte vi hem igen, resten av dagen gick åt till och planera grillning och hämta Noomi som kom med ett försenat tåg. Och sen åkte vi och fiskade och fiskade lite fler krabbor och sen åt vi dom grillade korvarna i regnet som hade börjat så smått.

På måndagen gick jag och Noomi en promenad och tittade på hällristningar som fanns i närheten och så gick vi hem och fixade lunch. Sen åkte jag, Emmelie och Noomi in till Lysekil för en sista gången (denna gången) och efter en promenad på  klipporna satte vi oss i bilen för och åka in till Uddevalla så jag fick hoppa på min buss hem till Lund igen.

Men bussen kom inte… så vi väntade lite till, men den kom ingen buss. Tillslut efter ett bra tag fick vi reda på att bussen hade suttit fast på motorvägen bakom en olycka och skulle komma om ungefär 40 minuter.

Så dryga timmen försenad hoppade jag på bussen och åkte hela vägen hem igen.

 

Nu har jag varit hemma några dagar inte jätte mycket har hänt om sanningen ska fram. Jag tror att jag e ganska lat och att det e en av (eller den enda) anledningen till det. Men jag har varit ute på mitt andra cykel pass sen jag kom hem till Sverige nu och det kändes mycket bättre än det första. Så nu e jag lite mer motiverad och sätta igång och träna igen. Ut över ett cykel pass har jag jobbat lite i pappa och lite i mormors kolonilotter.

Så som sagt det jag stressar inte ihjäl mig fört illfället…

Men nu e det säng dags för en timme sen och jag börjar kvickna till igen efter att ha varit ganska trött för en liten stund sen. Det betyder att det e hög tid och slänga sig i sängen och somna innan man kommer på något nytt och göra.

 

Go Natt alla /Marcus

Ovido - Quiz & Flashcards