Alla inlägg den 2 februari 2010

Av Cameron - 2 februari 2010 21:55

Tjenar dar ute.


(som ni marker har jag inte alla bokstaverna just nu men satt in det ni tror ska vara dar sa blir det sakert lasbart)


Flyget hit imponerade INTE... Vi fick ga ombord tio minuter sent med det var inte sa illa tio minuter hit eller dit gor inget, men sen tog det en och en halv timme innan dom lastade vara vaskor och det va inte lika kul, men vi kom fram tillslut, tva timmar sent. Nar jag kom fram hoppade jag pa bussen in till stan och efter ett snabbt byte etfer halva vagen fick jag sjuts hela vagen fram till dorren.

Sen blev det sangen...

Igar vandrade vi (jag och Amanda) runt i Reykjavik och kollade pa stan och at lunch ute och jag kopte en mossa som jag har haft pa mig sen dess :) Sen forsokte vi aka till ett kopcentrum och skaffa ett Islandskt sim kort for det gick inte och gora inne i stan. Efter en busstur som inte gick alls dit jag trodde den skulle, fragade vi en kille och sen kom vi ratt, och efter vi skaffat mitt simkort fikade en stund innan vi pa borjade "hem farden" som tog tva bussturer och en liten promenad men utan nagra fel akningar. Sen kokade vi lite tortelini och kollade pa "the hangover" och sen va det sov dax igen.

Idag har vi varit i "Bla Lagunen" som ar en pool med massa mineraler och annat i som ska va jatte bra for allt mojligt och den e bla just for att den e sa full med allt kraffs. Vi traffade ett engelskt par som vi pratade en stund med och sen pratade vi med tva stycken fran nordvastra USA, sen at vi lite och badade en stund till innan bussen gick igen.

Nar vi kom till Hafnafjorður hoppade vi av for Amanda ska jobba imorgon och stallet hon jobbar pa ligger dar, men innan jag tog mig in till Reykjavik igen satt vi och fikade en lang stund.


Nu har jag kollat upp om min buss som ska ta mig mot farmen imorgon, och alting verkar lite mer pa riktigt nu, men det ska bli spannande och se vad det e jag har gett mig in pa...


Nu ska jag ga och lasa lite tror jag och sen kanske kolla pa en film innan det e natti natti.


Ha det bra dar ute/Marcus

Ovido - Quiz & Flashcards