Alla inlägg den 10 februari 2010

Av Cameron - 10 februari 2010 17:54

Hej hej


Nu har jag fått tag på en Internetanslutning jag kan ha lite som jag vill, i alla fall medan Gurdun är i skolan, för det e hennes uppkoppling jag använder. Så med lite tur kan jag skriva ganska regelbundet nu.

Sen jag skrev sist har jag jobbat dom flesta dagarna men jag var ledig i måndags och då var Amanda också ledig så jag åkte in till stan och hälsade på:)

Vi hade en trevlig dag tillsammans, vi bada och fikade. Och så har jag gjort något för första gången som jag skulle försöka hålla hemligt men det kommer inte och funka så det e lika bra att jag skriver om det här... Jag åt sushi, vi lunchade på sushi train, ett ganska kul ställe där alla shusiarna kommer på ett band och åker förbi så får man ta dom man tycker ser goda ut sen tar man med sig tallrikarna till kassan och betalar. Nu kommer jag få hitta på något annat och reta Pappa och Thomas för:/ för fram tills nu har jag kunnat säga att ”Real men don’t eat sushi” men det funkar ju inte så bra nu…

Sen fick jag lifta med mamman hem från Reykjavik till farmen ör hon hade varit inne i stan och gjort lite ärenden. Det tog sin lilla tid efter som att det är nästan 13 mil och vi stannade och fikade hos ett par som hon känner längs vägen så vi var inte hemma förens klockan var nästan halv tolv på kvällen/natten.

Vilket kanske inte hade varit så farligt om man inte skulle upp och börja mjölka kosorna vid klockan lite i åtta på morgonen, men efter som det var fallet så kändes det ganska sent. Och när morgonen kom kändes det väldigt tidigt att gå upp vid sju tiden. Men dagen avlöpte rätt smidigt och tog mig en sovstund på eftermiddagen innan kvällsmjölkningen, trots det gick jag och la mig i god tid när den var klar:)


Lördagen jobbade jag så det hände inte så mycket mer än det vanliga, gå upp, mjölka, fika, ta hand om hästarna och sen vara ledig sen kvällsmjölkningen och middag efter det. Men söndagen var lite annorlunda eftersom jag slapp mocka åt hästarna och jag och mamman åkte på lite sightseeing plus att vi åkte och badade allihopa inne i byn:)

Idag har jag mjölkat på morgonen och efter fikat gick jag ut till hästarna och mockade, men jag fick instruktioner om att jag skulle tömma boxarna idag vilket tar ganska mycket längre än att bara ta det västa som jag gjort hittills. Men nu kommer det förmodligen gå lättare och göra det i framtiden, det hoppas jag på åtminstone.



De va allt för denhär gången, ha de bra/Marcus

Ovido - Quiz & Flashcards