Alla inlägg den 3 februari 2010

Av Cameron - 3 februari 2010 23:06

Hej allihopa,


(jag har fortfarande inte alla bokstaver men fortsatta och gissa sa ska det nog ga bra)


Nu har jag kommit fram till farmen och traffat alla maniskorna har. Den ligger inte sa langt ut i ingenstans som jag trodde men en bit utanfor allt som ser ut som en by ligger det hur man an vander och vrider pa det :P Alla har e jattetrevliga och snalla an sa lange.


Resan hit var lite av ett aventyr, jag planerade att ta en buss till ett stalle som heter nagot i stil med hollsvotllur klockan tre och dar sulle jag bli upplockade av Frun pa farmen. Men efter ett samtal fran henne sa andrades plaen och skulle ta samma buss fast till Sellfoss och bli upplockad av dottern Gudrun. Men nar jag fragade pa hostelet om bussarna sa dom att man kunde ta stadsbussarna dit plus att det var smidigare och det verkade enkelt nog sa jag hoppade pa den forsta bussen till en busscetral som den andra bussen skulle ga fran. Men nar jag kom dit sa visade det sig att jag skulle fa vanta en och en halv timme pa nasta buss och till Sellfoss, det i sin tur skulle gora sa att Gudrun fick vanta tre timmar pa mig. Istallet tog jag en buss som gick in till stan igen och sen tog jag en taxi till bussterminalen som bussen jag skulle ha akt med fran borjan gick ifran och ta bussen efter den jag hade tankt fran borjan. Och jag kom till Holsvotllur vid lite efterklockan sex och blev upplockad av Gudrun vid macken dar bussen stannade.

Sen dess har jag varit har pa farmen traffat alla och laga middag medans foraldrarna toghand om korna.

Nu har alla atit och ingen protesterade over maten :), sa jag antar att den inte var en katastrof.


Sa nu ar det lite kvall har och jag ska snart ga och lagga mig och kanske lasa lite. Imorgon kommer mad all sakerhet bjuda pa massor av nya grejer och intryck. Mer om det nasta gang, so stay tuned for more...


Ha de fint/Marcus

Ovido - Quiz & Flashcards