Alla inlägg den 7 september 2007

Av Cameron - 7 september 2007 13:31

Hej hej

 

Blev ingen uppdatering föra helgen :(… Och denna veckan har inte varit jätte intressant, Har varit lite krasslig fram till i onsdags. Men de var adrian också, så vi har suttit och varit sjuka tillsammans och kollat på film första tre dagarna av veckan. Jag kan rekommendera Transformers och 28 weeks later, bra filmer helt enkelt.

Igår var första dagen jag kände mig frisk, och de innebär träning:p. Blev ett rullpass med bubblan på förmiddagen och ett ganska bra mtb pass med skolan på eftermiddagen, men kroppen kändes inte helt ok.

Och i dag har jag inte varit utanför dörren än, jag håller på och bakar och jag har städat badrummet efter cykeltvätten i onsdags, så nu e det rent och fint igen, funderar på och städa resten av lägenheten också. De känns alltid bättre när man har nystädat runt sig.

Resten av dagen har jag inte mycket planer för, ska träna med skolan klockan fyra, men utöver de vet jag inte, men de brukar bli bäst då…

Som titeln antyder har jag inte så mycket arbete, chefen på Ica har uppenbarligen kommit på att de e dyrt och ha personal från bemanningsföretag, (han lär ju få nobelpris i ekonomi) och sen anställer han två helt nya personer som han ska lära upp, och tar inte någon som redan kan jobbet (Vilken Stjärna!!!)

Men men, de e smällar men får ta, jag får helt enkelt ut och söka jobb igen. Undrar om man kommer få göra de varje höst…

 

Nu har jag klagat tillräckligt. Ha de bra/Marcus

Ovido - Quiz & Flashcards